Banen

Om Sunnmøre Golfbane

Sunnmøre Golfbane ligger i Hareid kommune, like utenfor Ålesund. Banen ligger i Hovden ca 4,5 km fra Hareid sentrum, langs Riksvei 61.

Banen, som er designet av Tor Eia, er en åpen og fin parkbane som ligger i fine omgivelser med mye vann og elver rundt og på banen. Fra klubbhuset har man utsikt mot Sunnmørsalpene i sørøst og deler av banen. 
Fra uteområdet på fremsiden har mann utsikt mot green hull 9, hull 7 og øvingsområdet som er tilrettelagt like ved klubbhuset. Drivingrangen ligger like ved parkeringsplassen på baksiden av klubbhuset.

Sesongen 2008 blir første spillesesong for banen, det vil derfor være deler av banen som ikke er ferdig til åpningen i midten av mai. Se etter skilting/lokale regler for hva som er gjeldende til en hver tid.

Banen har 8 vann i spill, samt flere elver/sidevannshinder, noe som er med på å øke banens vanskelighetsgrad. 3 av hullene er par 5, som gjør at banens par er 74. 
Verdt å merke seg er hull 6 som er banens signaturhull, samt hull 7 med vakker utsikt med klubbhus og Sunnmørsalpene i bakgrunnen.

Klubben ble stiftet som Ulstein Pitch & Putt klubb i 1989, men skiftet senere navn til Sunnmøre Golfklubb under prosjekteringen av banen i 2000. Klubben kan tilby en vakker 9 hulls bane, proshop og gode treningsfasaliteter. 

I klubbhuset finner man Cafè Tap-in, kontor og konferanserom. I kjelleren på klubbhuset er det garderobe, med alle fasaliteter, samt muligheter for å leie skapplass. 

Sunnmøre Golfklubb tillater spillere med grønt kort. Ansvaret for sakte spill ligger på den som har lavest HCP i en ball.

Banekart
Lokale Regler

Alle veier på spillfeltet gir fri dropp, som ikkje er i et hinder

Steiner i bunkere kan fjernes uten straff.

Ball som treffer straumkabel eller straumstolpe på hol 3 og 5 skal spelast på nytt.

Ikkje slå ut frå gul tee 1/10 når der er spelarar på tee 8/17

Ikkje slå ut frå gul tee 4/13 når der er spelarar på gul tee 5/14

+47 70 09 29 10

Sunnmøre Golfklubb

Snipsøyrdalsvegen 77

6060 HAREID

Ansvarlig redaktør:

Ole Flø

oleflo.of@gmail.com
90196442

Aktuelt

20/11/2019

22/02/2019

Please reload