Personvern

Personvernserklæring

Vi er svært opptatt av å beskytte privatlivet ditt. Kontakt oss på e-post hvis du har noen spørsmål eller problemer i forbindelse med bruken av din personlige data, så hjelper vi deg med glede. Ved å bruke dette nettstedet eller / og våre tjenester, samtykker du til behandling av dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernserklæringen.

Definisjoner

 • Personopplysninger – enhver informasjon tilknyttet en identifisert eller identifiserbar naturlig person.
 • Behandling – enhver operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personlig data eller sett med personlige data.
 • Barn – en naturlig person som er under 16 år gammel.
 • Vi / oss (med og uten stor forbokstav) – Sunnmøre Golfklubb herunder våre partnere og eventuelt innleide konsulenter. 

Prinsipper om databeskyttelse

Vi lover å opptre etter følgende databeskyttelsesprinsipper:
 1. Behandlingen av data er lovlig, rettferdig og transparent. Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før vi behandler dine personopplysninger. Vi gir deg informasjon om behandling på forespørsel.
 2. Behandling er begrenset til formålet. Våre behandlingsaktiviteter er alltid tilpasset formålet i forhold til hvilke personopplysninger som blir samlet inn.
 3. Behandlingen gjøres med minimal data. Vi samler og behandler kun det absolutt nødvendige av personlige data som kreves for ethvert formål.
 4. Behandlingen er begrenset med en tidsperiode. Vi lagrer ikke dine personlige data lenger enn nødvendig.
 5. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre nøyaktigheten av dataene.
 6. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten til dataene.

Dine rettigheter

Du har flere rettigheter i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger:

 1. Rett til informasjon – noe som betyr at du har rett til å vite hvordan dine personlige data behandles, herunder hvilke data er samlet, hvorfra det er samlet, hvorfor det er samlet data og av hvem dataen behandles.
 2. Retten til tilgang – noe som betyr at du har rett til å få tilgang til dataene som er samlet inn fra / om deg. Dette inkluderer din rett til å be om og få en kopi av dine innsamlede personlige data.
 3. Rett til rettelse – som betyr at du har rett til å be om utbedring eller sletting av dine personlige data som er unøyaktig eller ufullstendig.
 4. Retten til å slette – noe som betyr at du i visse tilfeller kan be om at dine personopplysninger slettes fra våre systemer.
 5. Rett til å begrense behandling – noe som betyr at under visse omstendigheter, har du rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.
 6. Rett til å protestere mot behandling – noe som betyr at du i visse tilfeller har rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.
 7. Rett til å protestere mot automatisert behandling – noe som betyr at du har rett til å motsette seg automatisk behandling, inkludert profilering; og ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling. Denne retten kan du utøve når det er et resultat av profilering som gir juridiske virkninger som angår eller påvirker deg betydelig.
 8. Rett til dataportabilitet – du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller om det er mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.
 9. Rett til å klage – i tilfelle vi nekter din forespørsel under retten til tilgang, vil vi gi deg en grunn til hvorfor. Hvis du ikke er fornøyd med måten din forespørsel er håndtert på, vennligst kontakt oss.
 10. Rett til hjelp av tilsynsmyndighet – som betyr at du har rett til hjelp av en tilsynsmyndighet og rett til andre rettsmidler, for eksempel ved påstand om erstatning.
 11. Rett til å trekke tilbake samtykke – du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger.

Personopplysninger som samles inn

Informasjon du har opplyst oss om
Denne informasjonen inkluderer for eksempel navn, e-postadresse og hjemmeadresse; hovedsakelig informasjon som er nødvendig for å levere et produkt / en tjeneste eller for å forbedre kundeopplevelsen hos oss. Vi lagrer informasjonen du gir oss, slik at du eksempelvis ikke trenger å fylle ut hele spørreskjemaer flere ganger.

Informasjon som automatisk samles inn om deg
Dette inkluderer informasjon som automatisk lagres av informasjonskapsler og andre øktverktøy. For eksempel informasjon om din IP-adresse, din tidligere besøkshistorie (hvis det eksisterer noe) etc. Denne informasjonen brukes til å forbedre kundeopplevelsen din. Når du bruker våre tjenester eller ser på innholdet på nettstedet vårt, kan aktivitetene dine logges. Dette gjøres for å teste hvorvidt nettstedets layout og øvrig utforming fungerer som tiltenkt.

Informasjon fra våre partnere
Vi kan samle informasjon fra våre pålitelige partnere med bekreftelse på at de har juridiske grunner til å dele denne informasjonen med oss. Dette er enten informasjon du har gitt dem direkte eller som de har samlet om deg av andre juridiske grunner. Se eventuell liste over våre partnere lengre nede i denne erklæringen.

Hvordan vi bruker din personlige data

Vi bruker dine personlige data til følgende formål:

Kunne tilby deg våre tjenester
Dette inkluderer for eksempel registrering av kontoen din; gi deg andre produkter og tjenester du har bedt om og gi deg reklameartikler på forespørsel og kommunisere med deg i forhold til disse produktene og tjenestene; kommunisere og samhandle med deg; og gi deg beskjed om endringer i tjenester.

Kunne tilby en sømløs spørreskjema-tjeneste

Kunne tilby deg den beste brukeropplevelsen på våre nettsider

Kunne gi deg informasjon og hjelp via tjenester som chat, e-post, post og telefon

Oppfylle en forpliktelse i henhold til lov eller kontrakt. Vi bruker dine personlige data på legitime grunnlag og / eller med samtykke. Vi forbeholder oss retten til å anonymisere personopplysninger som er samlet og å bruke slike data. Vi vil bruke data utenfor omfanget av denne erklæringen bare når den er anonymisert.

Hvem andre som får tilgang til dine personopplysninger

Vi deler ikke dine personlige data med fremmede. Personlige data om deg kan i noen tilfeller leveres til våre pålitelige partnere enten for å gjøre tjenesten mulig for deg eller for å forbedre kundeopplevelsen din. Disse partnerne er listet nedenfor. Google Analytics Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en anonymisert måte.

Informasjonskapsler / Cookies

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig
Halvdan Kjelsbøl Engeset er daglig leder i Engeset Media, og er på vegne av Sunnmøre Golfklubb behandlingsansvarlig for Sunnmøre Golfklubb sin behandling av personopplysninger.

E-post: post@engesetmedia.no