Nybegynnerkurs, Veien til Golf 2018

May 14, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag 29.05 kjører Sunnmøre golfklubb i gang nybegynnerkurs «Veien til golf» 2018.

Vår PGA Golf Pro (trener) Mike Henderson vil først gi en kort introduksjon i klubbhuset på Hovden. Deretter blir det mulighet for oppmelding, før turen går ned til driving rangen (like ved klubbhuset) for praktisk gjennomføring.

Litt om «Veien til golf»: Målet med nybegynnerkurset er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet dreier seg om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Kurset består av 12 timer praktisk og teoretisk undervisning, hvor over 80% av tiden er praktisk gjennomføring.

Fra og med 29.05 er det satt opp fast treningstid hver Tirsdag fra 18.00 – 20.00 med Mike. Dersom tidspunktet passer dårlig for deg, er det bare å ta kontakt, så skal vi gjøre det vi kan for å tilpasse et opplegg i best mulig grad.

Sunnmøre golfklubb tilbyr «Veien til golf» inkludert klubbmedlemskap med fri spillerett på banen i 2018, for 1500,-


Hjelp oss gjerne å spre ordet gjennom deling i sosiale medier, på arbeidsplassen og på skoler etc

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste Nyheter

02/10/2020

11/20/2019

Please reload

Arkiv